Wil je ook starten met naaldvilten of ben je al een ervaren viltster? Voor zowel beginners als gevorderden bied ik de producten aan die ik zelf ook gebruik tijdens het naaldvilten. Zo ben ik er zeker van dat ik je kwaliteit lever en je kan helpen tijdens het proces indien je hulp nodig hebt.
Mijn respect voor natuur en dier vind je terug in mijn Woldieren die ik allen met de hand zelf maak met de techniek ‘naaldvilten’. Met een Woldier breng je warmte en kracht in huis, voor kinderen of voor jezelf. Heb jij al een Woldier in huis?
Lijkt het je leuk om ook te naaldvilten of het via een (online) workshop te leren? Of weet je niet goed wat naaldvilten precies is? Ik probeer het je zo goed mogelijk uit te leggen via deze pagina.

Welkom in de Woldieren Winkel

Wat leuk om je hier in mijn online Woldieren Winkel te zien. In mijn Woldieren Winkel bied ik kwalitatieve naaldvilt benodigdheden aan zodat je met goede producten aan de slag kunt met deze hobby. Ook maak ik uiteraard mijn eigen Woldieren welke je hier kunt adopteren. Ieder Woldieren karakter is uniek en ze zijn daarom allen exclusieve stukken. Met een Woldier breng je warmte in huis en bewustwording van bijvoorbeeld het seizoen, de natuur. Maar een Woldier prikkelt ook je fantasie, het brengt een verhaal met zich mee. Zo zijn mijn kinderen gek op onze eigen wollen ‘Huiskabouter’ die van onder zijn glazen stolp waakt over ons huis.

Heb je vragen over naaldvilten of wil je het graag zelf leren? Op mijn pagina Leren naaldvilten leg ik je de basis uit en komen er binnenkort online workshops beschikbaar. Je mag me ook altijd een e-mail sturen met je vraag. Ben je een echte beginner? Schaf dan het Manual to the basics of Needlefelting (Dutch) aan om een mooi naslagwerk te hebben bij je start van deze hobby.


Verzendkosten vanaf €4,10

Betaling mogelijk via overschrijving, iDeal of Paypal

Woldieren houdt rekening met de aarde en verpakt en print zoveel mogelijk met milieuvriendelijk materiaal


Weet je niet waar je moet beginnen? Ik heb een mooi assortiment samengesteld van wol- en startpakketten zodat je direct aan de slag kunt met deze hobby:

Wool- and starterkits
Shop here


Do you want to see more and follow me?
Follow me on Instagram.

woldieren

Renske / Woldieren
ALKMAAR
www.woldieren.nl
info@woldieren.nl

Terms and conditions | Send and return information