Over

Over mij

Hoi! Mijn naam is Renske en ik ben de maakster van de Woldieren die je misschien wel via social media hebt gezien. Ik ben geboren in 1986 in Hoorn. Na er even gewoond te hebben, heb ik mijn jeugd vooral doorgebracht in het zuiden van Noord-Holland. Met mijn man en mijn kinderen zijn wij echter sinds een paar jaar weer in het topje beland, in Slootdorp.

In Slootdorp is ook mijn atelier gevestigd, aan huis. Mijn atelier is een fijne plek waar ik al jullie bestellingen kan inpakken en ook workshops kan geven.

Ik ben opgeleid als Zelfstandig medewerker dierverzorging, maar ik heb ook diploma’s/certificaten in NLP en cognitieve therapie en als Gewichtsconsulent. Mijn focus ligt nu voornamelijk op de zorg voor mijn kinderen en het creatief bezig zijn binnen mijn bedrijf Woldieren. Oh, en sinds 2023 hebben we ook een Golden Retriever pup, genaamd Okke, die ook heel veel aandacht vraagt.

Okke kun je ook tegenkomen in mijn atelier, als je een bezoekje komt brengen of je pakket komt ophalen. Okke is een echte atelierhond die alles goed in de gaten houdt.