Live workshops naaldvilten

Workshop Basis Naaldvilten

Tijdens deze drie uur durende workshop leer je de basis van naaldvilten. Na een uitleg van mij over naaldvilten en een kleine demonstratie ga je zelf aan de slag met het maken van je eigen kleine creatie. Uiteraard ben ik aanwezig voor alle vragen en hulp tijdens dit proces. We werken in een klein groepje van 4 personen zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

De workshop is inclusief een goedgevuld startpakket t.w.v. 15,50 Euro. Deze materialen gebruik je tijdens de workshop en mag je meenemen naar huis. Tijdens deze workshop serveer ik thee met hapjes. De kosten van deze workshop bedragen 47,50 Euro per persoon. De workshops vinden plaats in Slootdorp, dit is een polderdorp in de kop van Noord Holland, gelegen vlak naast de A7 en daarom goed bereikbaar.

Data Workshop Basis Naaldvilten:
*wanneer de datum op Uitverkocht staat, is de workshop helaas vol.

Vind alle beschikbare data hier!

Alle workshops vinden plaats in mijn atelier in Slootdorp. Ter plekke kunnen er meer naaldvilt benodigdheden worden aangeschaft indien gewenst.

Aanvullende algemene voorwaarden bij workshops bij Woldieren

Wat kun je verwachten van de workshop en de workshop locatie
De workshop vindt plaats in eigen atelier. Deze ruimte is verwarmd d.m.v. centrale verwarming. De ruimte bevat twee uitgangen aan de voor- en achterkant. De ruimte is geschikt voor het aantal personen die de workshop hebben geboekt. Er is een toilet aanwezig in de gang van de privéwoning, aangrenzend aan het atelier. De locatie bevindt zich op de begane grond. Er is parkeergelegenheid.

In de beschrijving van de workshop staan de doelen van de workshop vermeld. 

Betaling van de workshop
Betaling is in alle gevallen vooraf, tenzij anders is afgesproken. De betaling vindt plaats via de webwinkel op de website van Woldieren.

Annulering van de workshop
Annulering van de inschrijving van de workshop kan kosteloos tot 3 dagen (72 uur). Hierna wordt 50% van het volledige bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan door een e-mail te sturen naar info@woldieren.nl. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee is betaald.

In geval van schade/letsel
Woldieren draagt zorg voor een veilige omgeving tijdens de workshop. Kleine ongelukken zouden kunnen gebeuren, vooral bij niet ervaren deelnemers. Voorbeelden van kleine ongelukken zijn: het prikken met de viltnaald in de hand, struikelen over een drempel etc. Woldieren is niet aansprakelijk voor schade aan deelnemer/spullen van deelnemer tijdens de workshop. 

Een deelnemer is niet aansprakelijk voor kleine schade aan producten of de ruimte van de workshop. Woldieren gaat ervanuit dat de deelnemer onervaren is en kleine ongelukjes kunnen gebeuren. Denk hierbij aan: het breken van een viltnaald, krassen op een tafel. Schade die wordt veroorzaakt door onachtzaamheid van de deelnemer worden wel in rekening gebracht. Voorbeelden van deze schade zijn: het breken van meubels in de ruimte, het breken van een ruit, doelbewust schade aanbrengen of onjuist materiaalgebruik waarvan een onervaren persoon ook kan verwachten dat dit onjuist is. 

Herroepingsrecht
Bij aanvang van de workshop vervalt het herroepingsrechts. Klachten over de workshop na afloop hiervan kan de deelnemer sturen naar info@woldieren.nl. Indien de deelnemer gegronde redenen voor een klacht heeft, zal Woldieren proberen dit op te lossen door juiste informatie te verschaffen en een eventuele korting welke te besteden is in de webwinkel of op een volgende workshop.